25 / 04 / 2024

Nesrin Göken: Satış ofislerinde pozitif ortamlar oluşması gerekiyor!

Nesrin Göken: Satış ofislerinde pozitif ortamlar oluşması gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü-Mimar Nesrin Göken toplantıda satış ofislerindeki ortamların nasıl olması gerektiğine değindi



Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü-Mimar Nesrin Göken'in konuşması:


30 yıla yakın mimarım ama bu sektörle 15 yıldır uğraşıyorum. Ama artık satışın pazarlamanın inşaat sektöründe ihtisaslaştırma gerektiğini gören satıcılardan biriyim. Bu anlamda da hangi projeyi nerede nasıl yapıyoruz. Nasıl bir üçgenin içindeyiz ve bunu dışarıya nasıl yansıtacağız kısmında eğitim almamız gerekiyor. Satıştaki ve pazarlamadaki arkadaşlarımızı da bu konuda eğitmemiz gerektiğine inanıyorum. 


Yani önce bizim nerede olduğumuzun görünmesi lazım. Müşterinin de bizi nerede gördüğünü de iyi gözlemleyecek satıştaki arkadaşların eğitilmesi gerektiğine inanıyorum. İhtisaslaşmayla beraber bir de inşaat turizmi oluştu biliyorsunuz. Çoluk çocuk haftasonları insanlar turizm şeklinde projeleri lazım olsun olmasın dolaşıyor.


Nesrin Göken: Satış ofislerinde pozitif ortamlar oluşması gerekiyor!


Pozitif ortamlar oluşması gerekiyor zaten. Satıştaki arkadaşlarımızın bunu iyi ayırt etmesi gerekiyor. Genelde kat karşılığı işler de yaptığımız için bazen hangi konuda nerede bizimle müşteri ilgileniyoru da satıştaki arkadaşların iyi algılaması gerektiğine inanıyorum. Bunun için de arkadaşların kalıcı olması ve şirketiyle yaptığı işi sevmesi gerektiğine hepimizin bir bütünün parçaları olduğumuza inandığımızda doğruya ulaşacağımıza inanıyorum.


Geri Dön