26 / 04 / 2024

NEVESOB ek bina inşaatının temeli atıldı!

NEVESOB ek bina inşaatının temeli atıldı!

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, NEVESOB ek bina inşaatı temel atma törenine katılım gösterdi.



AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) ek bina inşaatının temel atma törenine katıldı. 

Fin Haber'de yer alan habere göre; Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binasının yan tarafında bulunan boş arsaya inşa edilecek ek bina inşatı temel atma törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, diğer oda başkanları katılım gösterdi. 

Temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulunan  Milletvekili Açıkgöz, şunları söyledi: "Nevşehir Esnaf Odalarımızın işyeri yapımı için temel atma törenini dualarla gerçekleştirdik. Ekonomiye, istihdama katma değer sağlayacak bu iş yerlerimizi önemsiyoruz. Üreten ve katkı sağlayan herkesin 18 yıldır olduğu gibi her daim destekçisi olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu. 
 


Geri Dön