26 / 04 / 2024

New Bahçeşehir Evleri satılık!

New Bahçeşehir Evleri satılık!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Bahçeşehir Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



New Bahçeşehir Evleri projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, cafe, duş alanları, buhar banyosu gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje 98 adet daireden meydana geliyor.


New Bahçeşehir Evleri projesinin çevresinde PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro bulunuyor.


New Bahçeşehir Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Tek blok şeklinde 21 kattan oluşan projede toplam 6 adet dükkan da yer alıyor.


New Bahçeşehir Evleri projesi 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


New Bahçeşehir Evleri iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön