28 / 03 / 2024

New Bahçeşehir ulaşım!

New Bahçeşehir ulaşım!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



New Bahçeşehir projesi  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


New Bahçeşehir projesinde spor salonu, sauna, cafe, duş alanları, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


New Bahçeşehir projesinin çevresinde anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol bulunuyor.


New Bahçeşehir projesinde toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkandan meydana geliyor. Proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.


New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.


New Bahçeşehir iletişim

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön