20 / 04 / 2024

Next Level AVM!

Next Level AVM!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level AVM 2 bin 500 metrekare bağımsız bir binada yer alacak sinema salonu, restoranlar ve cafeleri ile, Ankara'da inşa edilen Next Level projesinin içerisinde inşa ediliyor...




Pasifik İnşaat tarafından  Ankara  Çankaya bölgesinde hayata geçirilen  Next Level  projesi içerisinde AVM, rezidans ve ofisler bulunuyor. Next Level Ankara projesinde 65 rezidans, 40 suit daire ve 133 ofis yer alıyor.


Metrekare birim fiyatının 7 bin 500 TL'den başladığı Ankara Next Level projesinde rezidans dairelerin alanları 148 metrekare ile 127 metrekare arasında değişirken, suit dairelerin alanları 97 metrekare ile 158 metrekare arasında belirlendi.


Next Level AVM!


Next Level AVM!


Next Level AVM!


Next Level AVM içerisinde yer alacak dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markaları ile Ankara'da eğlenceli bir alışveriş ortamı yaratılacak. Next Level AVM içerisinde restoran, cafeler, eğlence ve sinema alanları da bulunuyor.


Next Level AVM içerisindeki sinema salonu 2 bin 500 metrekare alanda bağımsız bir binada yer alacak. Next Level AVM kiralama talepleri için www.avmmfipartners.com.tr adresiden iletişime geçerek, gerekli bilgileri alabilirsiniz.



Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön