27 / 04 / 2024

Next Level daire fiyatları!

Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level daire fiyatları 464 bin dolardan başlangıç gösterilerek, 3 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor. Ankar Next Level Rezidans projesinde AVM ve ofis alanları da bulunuyor...




19 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Next Level  Residence projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Next Level daire fiyatları öncesinde Pasifik İnşaat Next Level projesinin detaylarına yer verelim.


Pasifik İnşaat Next Level projesi  Ankara  Söğütözü bölgesinde inşa ediliyor. Ankara Next Level projesinde rezidans, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Ankara Next Level projesinde 65 rezidans, 45 suit daire, 133 ofis bulunuyor.


Ankara Next Level Rezidans satış ofisi ile 0312 284 47 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Next Level Rezidans Ankara fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 liradan başlangıç gösteriliyor.



Next Level daire fiyatları!


Next Level daire fiyatları 464 bin liradan başlayarak, 3 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor. Next Level Rezidans Ankara projesi içerisinde dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, toplantı salonu, fitness center, kapalı otopark gibi olanaklar mevcut.


Pasifik İnşaat Next Level ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar banka kredili olarak ödenebiliyor. Pasifik İnşaat Next Level ödemeleri firma bünyesinde 18 ay sıfır faiz olarak yapılıyor.


Söğütözü Next Level nerede? 

Söğütözü Next Level adres : Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Söğütözü Next Level iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön