18 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesinde, 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu bulunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Küçükyalı fiyat listesi... 



Nidapark Küçükyalı projesi, Tahincioğlu imzasıyla ve Emlak Konut güvencesinde yükseliyor. Projede panoramik Adalar manzarasına sahip 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesi, Adalar ruhunu yansıtıyor. Etap isimlerini de Adalar'dan alan projede, Sedef, Kınalı, Burgaz ve Heybeli etapları bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Projede 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari üniteler yer alıyor. Geniş alışveriş caddesi ve ofis kuleleri ise çalışma ve yaşam alanlarını bir araya getiriyor. 

İstanbul’un merkezinde konumlanan Nidapark Küçükyalı, hem sahil yoluna hem de E-5 çevre yoluna olan yakınlığıyla, şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesinin yanı başında yükselen proje, birçok semte de deniz yoluyla ulaşım avantayı sunuyor.

Nidapark Küçükyalı’da her etap, yeşil alanlar, sosyal tesisler ve dekoratif havuzlarla tasarlandı. Aynı zamanda bölgedeki ilk ve tek alışveriş caddesi de projede yer alıyor. 

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

NİDAPARK KÜÇÜKYALI ETAPLARI

Nidapark Küçükyalı Kınalı

3 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında; 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan 296 daire bulunuyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisleri, açık havuzu, güneşlenme terasları ve kafeterya bulunuyor. Dekoratif havuzlar, yürüyüş ve koşu yolları ve farklı peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.


Nidapark Küçükyalı Burgaz

2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden ve 4 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı
Burgaz’da 328 daire bulunuyor. Burgaz etabında yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme terasları bulunuyor. Dekoratif havuzlar, kafeterya ve özenli peyzaj düzenlemeleriyle de ayrıcalık sunuluyor.


Nidapark Küçükyalı Heybeli 

Alışveriş caddesinde yer alan Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle
toplam 212 daireden oluşuyor. Projenin terasında özel spor alanları ve açık havuz bulunuyor. Heybeli etabına özel rezidans hizmetleri de sunuluyor.


Nidapark Küçükyalı Sedef

2 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle
toplam 329 daire bulunuyor. Etaba özel planlanarak tasarlanmış sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları, kafeterya ve fitness salonu da yer alıyor. 


Nidakule Küçükyalı

4 ofis kulesinden oluşan Nidakule Küçükyalı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına karşı çalışma ayrıcalığı sunuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilen ve kurgulanan kuleler, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını bir araya getiriyor. Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesine olan yakınlığıyla, kulelerin kolay ulaşılabilirliği sağlanıyor. 

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!


Nidapark Küçükyalı Cadde 

Nidapark Küçükyalı projesinde, bir alışveriş caddesi de yer alıyor. Projenin merkezinde bulunan 350 metre uzunluğundaki cadde; tanınmış restoran, mağaza ve kafelerle, hem proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Küçükyalı, Nidapark Küçükyalı projesi ile yepyeni bir alışveriş caddesine kavuşuyor. 350 metrelik alışveriş caddesinden metroya doğrudan ulaşım sağlanıyor. 

Projede, konutların iç dekorasyonu 1. sınıf malzemeler kullanılarak yapılıyor ve tüm daireler yaşamaya hazır şekilde teslim ediliyor.

Nidapark Küçükyalı her etaba ayrı özel sosyal tesisler, yürüyüş ve koşu yolları, açık yüzme havuzları ve fitness salonlarını içinde bulunduruyor.

Geniş ve ferah peyzaj alanları, dekoratif havuzlar çevre dostu projeleriyle Nidapark Küçükyalı'da sürdürülebilir bir yaşam hedefleniyor. 


NİDAPARK KÜÇÜKYALI FİYAT LİSTESİ 

1+1 dairelerin fiyatları: 753 bin TL ile 1 milyon 46 bin TL arasında değişiyor. 

2+1 dairelerin fiyatları: 1 milyon 294 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişiyor. 

3+1 dairelerin fiyatları: 1 milyon 975 bin TL ile 2 milyon 246 bin TL arasında değişiyor. 

Nidapark Küçükyalı iletişim
Adres: Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No:113 Maltepe / İstanbul

Tel: 444 4 846 

Web: http://www.tahincioglu.com/projeler/kucukyali-projesi/


projeye sor



Geri Dön