28 / 03 / 2024

Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi!

Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

İlk etabında 560 ünitenin satışa sunulduğu Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme projesinde uygun lansman fiyatları ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi...



Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın hayata geçirdiği  Büyükyalı  İstanbul projesi,  İstanbul Kazlıçeşme’de yükseliyor. 


Toplam 111 dönümlük arazide inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında yer alan 560 ünite satışa sunuldu. Büyükyalı İstanbul  Kazlıçeşme projesinde 2019 sonunda yaşamın başlaması planlanıyor. 


1+1'den 5+1 plus'a kadar daire seçenekleri bulunan Büyükyalı İstanbul'daki dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden başlayıp 450 metrekareye kadar çıkıyor. 


Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi!

Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi içeriğine göre daireler 1 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Büyükyalı İstanbul'daki dairelerin metrekare birim fiyatları 13 bin liradan başılıyor 25 bin liraya kadar yükseliyor. 


Büyükyal İstanbul'un yakınlarında  Marmaray  Zeytinburnu durağı ve İstanbul’un Asya ile Avrupa Yakası’nı tüp geçitle birbirine bağlayarak motorlu araçlara geçiş olanağı sağlayacak Avrasya Tüneli bulunuyor. 


Büyükyalı'da Emlak Konut'un 31 Aralık'a kadar devam edecek kampanyası kapsamında yüzde 20 peşin 120 ay yüzde 0.70 faizle ya da TÜFE'li olarak taksit imkânıyla konut sahibi olabilmek mümkün. 


Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'da, kültür ve sanat merkezi, moda tasarım atölyesi, müzik okulu, çocuk kulübü, restoranlar ve tasarım butikleri, özel dükkanlar,  por kursları, oyuncak müzesi, etüd merkezi, sanat atölyeleri gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 



Büyükyalı İstanbul nerede?


Büyükyalı İstanbul güncel fiyat listesi!



Büyükyalı İstanbul Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Büyükyalı İstanbul iletişim:

Tel: 0212 557 73 73

Web: uyukyali.com/

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön