19 / 04 / 2024

Niğde'de kentsel dönüşüm alanında binalar yükseliyor!

Niğde'de kentsel dönüşüm alanında binalar yükseliyor!

Efendibey Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi hızla yükselmeye devam ediyor, ihaleyi alan firma tarafından yapımına hızlı bir şekilde başlanan Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde binalar yapılmaya başlandı...



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Efendibey Mahallesinde devam eden Kentsel Dönüşüm Projesinin diğer etapları hakkında da bilgi verdi. 


Efendibey Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi hızla yükselmeye devam ediyor, ihaleyi alan firma tarafından yapımına hızlı bir şekilde başlanan Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde binalar yapılmaya başlandı. 


'HİZMETLER HAYAL ÜRÜNÜ DEĞİLDİR' 


Geçtiğimiz günlerde  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan'ında ziyaret ettiği kentsel dönüşüm alanında diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapılan hizmetlerin hayal ürünü olmadığını vurgulayarak Niğde'nin ufkunu genişleten projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti. 

Efendibey Mahallesi kentsel dönüşümü 2016 yılı sonunda tamamlayacak.Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde daha sonraki etapların Belediye olarak şu anda hazırlıklarının bir bölümünü yaptık.


Haber Vaktim


Geri Dön