20 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Nlogo İstanbul

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.



İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen  Nlogo İstanbul  Konutları 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Toplam 2 bin 550 adet dairenin yer aldığı proje 7 bloktan oluşuyor.


Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 850 adet dairenin bulunduğu 2. etabında satışaları devam eden projede fiyatlar 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık yakın mesafede olan Nlogo İstanbul Rezidans projesi  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyor. 


Nlogo İstanbul Konutları çocuk oyun alanları, sauna, kafe,  yürüyüş yolları, fitness center, rekreasyon alanları, sinema salonu, süs havuzları, spor alanları, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'ta yüzde 30 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan yüzde 70'lik kısım 1.090 TL'lik taksitler ile 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Nlogo İstanbul Özyurtlar iletişim

Telefon: 0850 460 90 71

Web: www.ozyurtlar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön