26 / 04 / 2024

özyurtlar nlogo istanbul satılık

özyurtlar nlogo istanbul satılık

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor. Yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunan proje 34 bin 580 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Nlogo İstanbul'da yaşam başladı!

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Nlogo İstanbul'da son daireler! Yüzde 25 peşinatla!

Toplam 2 bin 679 daireden meydana gelen Nlogo İstanbul'da son dairelerin satışları devam ediyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daireler bulunuyor. 

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

NLogo İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar İnşaat sınırlı sayıdaki daireler için kampanya başlattı. Nlogo'dan 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

özyurtlar nlogo istanbul satılık Haberi

özyurtlar nlogo istanbul satılık

Nlogo İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 etaptan meydana gelliyor. Projede 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim bulunuyor. 


Nlogo İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleştirilmesi öngörülüyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan projede 1+0'dan 3+1'e kadar daireler planlanıyor.


Ödeme koşullarına göre yüzde 20 peşinde 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulanıyor. Kampanyanın Eylül ayı boyunca devam edeceği Nlogo İstanbul'da fiyatlar 227 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor. 


Nlogo İstanbul projesinin ortak alanları içerisinde; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness, sauna, cafe, restaurant, çocuk oyun alanları ve otopark mevcut. 




Tel: 0850 460 27 27

Web: www.ozyurtlar.com

Ezgi...