26 / 04 / 2024

Nolte Türkiye bayi sayısını yıl sonunda 20'ye çıkaracak!

Nolte Türkiye bayi sayısını yıl sonunda 20'ye çıkaracak!

Almanya merkezli Nolte, İstanbul'da bulunan merkezleri ve yurt genelindeki 13 mağazasıyla hizmet veriyor. Nolte Türkiye CEO'su Sebahattin Gürel, yıl sonunda yurt genelinde 20 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.



Almanya merkezli Nolte, İstanbul'da bulunan merkezleri ve yurt genelindeki 13 mağazasıyla hizmet veriyor. Bu yıl Şanlıurfa'da bir mağaza açtıklarını dile getiren Nolte Türkiye CEO'su Sebahattin Gürel, yıl sonunda yurt genelinde 20 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. 


Nolte Küchen firmasının, Almanya'da yatak odası tasarımları üretimiyle faaliyete başladığını kaydeden Sebahattin Gürel, daha sonra mutfak modelleri ve ray dolap sistemlerini de portföyüne alarak bugün hazır mutfak sektörüne hizmet verdiğini söyledi. 2009'da ise firmanın Nolte Home Studio mağazalarıyla Türkiye'de de faaliyete geçtiğini hatırlatan Gürel, "Türkiye'de başta İstanbul Esentepe, Kalamış, Ataşehir ve Avcılar olmak üzere, Ankara, İzmir, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Şanlıurfa, Adana, İzmit ve Kıbrıs'ta satış mağazalarımız var" diye konuştu. Global pazarda Nolte'nin Almanya, Dubai, Belçika, Avustralya, ABD ve Çin başta olmak üzere 60 ülkede faaliyet gösterdiğine değinen Gürel, "Öte yandan, Nolte Türkiye'nin ihracat faaliyetleri şimdilik bulunmuyor. Geçen yıl firma açısından piyasa koşulları takip edildi ve bu yıla yönelik ihracat çalışmalarımız sürüyor" dedi.

 

Sektörde inşaat firmalarıyla işbirliği içinde çalıştıklarını anlatan Sebahattin Gürel, söz konusu işbirliklerinin olumlu yönde ilerlediğine işaret etti. Ayrıca, Nolte'nin her yıl ürün gamını sektör trendlerine göre yenilediğine dikkat çeken Gürel, şöyle devam etti: "Bu yeniliklerimizi her yılın eylül ayında Almanya'da bulunan showroomumuzda müşterilerimize sunuyoruz."


Dünya


Geri Dön