26 / 04 / 2024

Now Bomonti iletişim!

Now Bomonti iletişim!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Now Bomonti iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 46 69. Projede toplam 105 adet daire ve 105 adet ofis yer alıyor...



Now Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Now Bomonti iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Toplam 5 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Now Bomonti Şişli satılık daire alanları 60 metrekareden başlayıp, 300 metrekareye kadar yükseliyor.


15 katlı tek bloktan meydana gelen  Now Bomonti  iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şöyle: 444 46 69. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Now Bomonti iletişim!


İstanbul Now Bomonti'de; fitness center, spa, şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İçerisinde; residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri bulunan Şişli Now Bomonti ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılında cevabı veriliyor. 


Now Bomonti iletişim:

Telefon: 444 46 69

Web Adresi www.nowbomont.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön