24 / 04 / 2024

Nuh Çimento'da Genel Müdür değişikliği!

Nuh Çimento'da Genel Müdür değişikliği!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Genel Müdür Mehmet Hayrettin Şener'in görevden ayrılmasına, yerine Sinan Urhan'ın atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.



Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Nuh Çimento San. A.Ş. Genel Müdürü olan Sn. Mehmet Hayrettin Şener'in 11.11.2015 tarihi itibariyle görevden ayrılmasına, boşalan Genel Müdürlük görevine 12.11.2015 tarihi itibariyle Sn. Sinan Urhan'ın atanmasına karar verilmiştir."


Haber Bizim Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı; 

İlimizde fabrikası bulunan Nuh Çimento'da genel müdürlük görevini yürüten M.Hayrettin Şener’in yerine uluslararası alanda önemli sektör tecrübesi olan Dr.Sinan Urhan getirildi.

 

SİNAN URHAN KİMDİR?

Ankara TED mezunu olan Dr. Sinan Urhan, Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği diploması almıştır. Daha sonra uygulamalı bilim alanında saygın bir yeri olan Paris Madencilik Okulu'ndan Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini almıştır. Lafarge bünyesine bağlı Fransa, Çin, Mısır ve Türkiye çimento üretim tesislerinde uzun süreli üst düzey yöneticiliklerde bulunmuştur. İleri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Nuh Çimento ve grubun sektördeki ayrıcalıklı konumuna değer katacak önemli bir değişim olarak nitelenen bu atama; sektörün gelişimi açısından da kayda değer bir gelişme olarak yorumlanmaktadır.


Bizim Kocaeli 


Geri Dön