25 / 04 / 2024

Nuhoğlu İnşaat, Bolu Kültür Park Projesi'nin temelini attı!

 Nuhoğlu İnşaat, Bolu Kültür Park Projesi'nin temelini attı!

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan ve Nuhoğlu İnşaat’ın yüklenici firma olarak görev aldığı “Kültür Park Projesi”nin temel atma töreni gerçekleştirildi




 Vali İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen törene çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, temel atma töreninde yaptığı konuşmada; “Bolu’nun en büyük eserlerinden bir tanesinin temel atma töreninde bulunmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

 

Projenin yüklenici firması Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Bolu için büyük öneme sahip, 50 bin metrekarelik inşaat alanı bulunan bu özel projede yer almaktan çok mutluyuz. 1.500 araç kapasiteli 5 katlı otopark, yaklaşık 25 mağaza ve 1 sergi salonu, şehrin simgelerinden biri haline gelecek olan Kültür Park ile Boluluların hizmetine sunulacak. Otoparkın üzerine kuracağımız yeşil alanın da projeye ayrı bir güzellik katacağına inanıyoruz. İnşaatı 29 Ekim’de tamamlayarak Bolu Belediyesi’ne teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Nuhoğlu İnşaat olarak geçmişte de benzer altyapı ve park projelerine imza attıklarını hatırlatan Ali Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına Merter’e 200 dönümlük alana Çırpıcı Çayırı Spor parkı inşa ediyoruz. Bağcılar’da 150 dönümlük alanda, Bağcılar Belediyesi’ne park ve kültür merkezi yapıyoruz. Bayrampaşa Şehir Parkı, Cebeci Kapalı Olimpik Spor Kompleksi ve Şehir Parkı, Bursa Hayvanat Bahçesi projelerini de hayata geçirip ilgili belediyelere teslim ettik. Nefes alma imkanı sağlayan, şehirlerimizin gözde mekanları parkları inşa edebilme şansını elde etmek bizim için onur verici”


Geri Dön