18 / 04 / 2024

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi açıldı!


Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi Beykoz'da açıldı. Şube 11 bin 500 TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de faaliyete geçti.



Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi 11 bin 500 TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de açıldı.

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi iş konusu; Mülkiyeti kendisine veya başkalarına ait olan gayrimenkuller üzerinde her türlü inşaatları yapmak yaptırmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu nizalı nizasız imarlı imarsız her türlü gayrimenkulleri iktisap etmek inşa devir ferağ ve temlik etmek kiralamak kiraya vermek gayrimenkuller üzerinde intifa irtifak sükna hakları gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek devir temlik ve ferağ etmek iktisap edilen veya sözleşmelere bağlanan gayrimenkulleri çeşitli kooperatiflere gerçek yada tüzel kişilere kısmen veya tamamen satmak veya satışını vaad etmek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön