26 / 04 / 2024

Nurol Life'ın zirve katları yıl içinde satışta!

Nurol Life'ın zirve katları yıl içinde satışta!

Nurol GYO Cityscape Turkey 2016'da 3 projesiyle yerini aldı. Emlakkulisi.com olarak Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ile Cityscape Turkey 2016'yı ve Nurol GYO projelerini konuştuk.




Nurol GYO, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Turkey 2016'da yerini aldı. Emlakkulisi.com olarak Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ile Cityscape Turkey 2016'yı ve Nurol GYO projelerini konuştuk.


1-)Satışı devam eden 3 projeniz var, bundan sonraki projeler hangi bölgelerde olacak?

Proje yapacağımız bölgeleri altyapı ve ulaşım yatırımlarına göre belirliyoruz. Bundan sonraki projelerimiz ulaşım yatırımlarının yoğun olduğu bölgelerde olacak.


2-)Seyrantepe Nurol Life projesinde son durum nedir?

Nurol Life projesinde 502 adet konut, 50 adet ofis yer alıyor.  Projenin zirve katları olan 38-44 arasındaki katları 2016 yılı içerisinde Fransa, İstanbul ve Suudi Arabistan'da düzenlediğimiz lansmanlarla satışa çıkaracağız.


3-)Nurol Tower ve Nurol Park projelerinde son durum nedir?

Nurol Tower'da ve Nurol Park AVM'de kiralamalar devam ediyor. Nurol Park'ın AVM bölümünün kiralama işlemlerini yazdan önce bitirmeyi planlıyoruz. Nurol Tower'ın zirve katlarını ise geçen hafta satışa çıkardık.


4-) Cityscape Turkey 2016 sizce nasıl geçti? Katılım beklediğiniz gibi mi?

Fuara katılım gayet iyi, körfez yatırımcısının ilgisi güzel. Cityscape Turkey 2017'nin çok daha iyi geçmesini bekliyoruz.


Web: http://www.nurolgyo.com.tr/tr/


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön