25 / 04 / 2024

Nurol Life satış

Nurol Life satış

Nurol GYO Cityscape Turkey 2016'da 3 projesiyle yerini aldı. Emlakkulisi.com olarak Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ile Cityscape Turkey 2016'yı ve Nurol GYO projelerini konuştuk.

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Nurol Life Seyrantepe satılık ev fiyatları!

Nurol Life projesi toplam 502 adet daire ve 50 adet ofisten oluşuyor. Proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine Nurol GYO tarafından inşa ediliyor...

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

Nurol GYO Nurol Life iletişim için 444 64 96 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşeği proje tek blok halinde yükseliyor.

Nurol GYO Nurol Life satış ofisi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nurol GYO Nurol Life Evleri toplam 502 adet evden meydana geliyor. Nurol GYO Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Nurol Life Residence satılık!

Nurol Life Residence satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 502 adet daire bulunuyor.

Nurol Life daire fiyatları!

Nurol Life daire fiyatları 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor. Toplam 502 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life Seyrantepe projesinde 502 tane daire bulunuyor. Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesine göre daireler 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor.

Nurol Life Kule'deki dairelerin satışı devam ediyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life'ta daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life satış Haberi

Nurol Life satış


Nurol GYO, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Turkey 2016'da yerini aldı. Emlakkulisi.com olarak Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ile Cityscape Turkey 2016'yı ve Nurol GYO projelerini konuştuk.


1-)Satışı devam eden 3 projeniz var, bundan sonraki projeler hangi bölgelerde olacak?

Proje yapacağımız bölgeleri altyapı ve ulaşım yatırımlarına göre belirliyoruz. Bundan sonraki projelerimiz ulaşım yatırımlarının yoğun olduğu bölgelerde olacak.


2-)Seyrantepe Nurol Life projesinde son durum nedir?

Nurol Life projesinde 502 adet konut, 50 adet ofis yer alıyor.  Projenin zirve katları olan 38-44 arasındaki katları 2016 yılı içerisinde Fransa, İstanbul ve Suudi Arabistan'da düzenlediğimiz lansmanlarla satışa çıkaracağız.


3-)Nurol Tower ve Nurol Park projelerinde son durum nedir?

Nurol Tower'da ve Nurol Park AVM'de kiralamalar devam ediyor. Nurol Park'ın AVM bölümünün...