20 / 04 / 2024

Nurolpark Güneşli fiyat!

Nurolpark Güneşli fiyat!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurolpark Güneşli fiyat listesi 440 bin liradan başlıyor. Nurolpark Güneşli projesi 836 towers daire, 84 adet loft daire, 544 adet rezidans daire ve ofislerden meydana geliyor.




İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de yükselen Nurolpark Evleri projesi  Nurol GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Nurolpark Güneşli projesi 9 blok halinde yükseliyor.


Nurolpark Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Nurolpark Güneşli teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirtiliyor.



Nurolpark Güneşli fiyat!


Nurolpark Güneşli projesi 836 towers daire, 84 adet loft daire, 544 adet rezidans daire ve ofislerden meydana geliyor. Nurolpark Güneşli fiyat listesi 440 bin liradan başlıyor.


Nurolpark Güneşli ödeme planı kapsamında peşinatsız, KDV'siz, faiz olmadan 50 ay taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. 55 bin metrekare alanda yükselen Nurolpark Güneşli'de yüzme havuzu, teraslar, spor alanalrı, dinlenme alanları, cafe, restoran gibi sosyal donatılar bulunuyor. 



Nurolpark Güneşli nerede?

Nurolpark Güneşli adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul



Nurolpark Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Haber Sabah gazetesinde şöyle yer aldı:

Nurol Park'ta peşinat ve faiz sıfırlandı


Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği  Nurol Park  projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Ayrıca KDV'yi de Nurol GYO karşılıyor. 940 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Nurol Park'ta 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere bin 512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı loftlar, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu residence daireleriyle 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip. Nurol Park'ta ayrıca toplam 19 bin metrekarelik ofis alanları bulunuyor. İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen Basın Ekspres'te inşa edilen Nurol Park'ta geleneksel mahalle yaşamı ile bugünün modern ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan lokasyon üzerinde hayata geçirilen Nurol Park, kolay ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3'üncü Havaalanı'nın ulaşım alternatiflerine yakın olan projenin hemen yanında iki metro durağı bulunuyor. 


Sabah




projeye sor



Geri Dön