17 / 04 / 2024

Nurtepe Ahmeddin Cami'nin temeli atıldı!

Nurtepe Ahmeddin Cami'nin temeli atıldı!

Kağıthane Nurtepe Nişantaşlar Ahmeddin Camii'nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.



Kağıthane Nurtepe Mahallesi Eğriçınar Sokak üzerinde hayata geçirilecek olan Ahmeddin Cami'nin temeli atıldı. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, caminin temel atma törenine, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, hayırsever Ahmet Karakılınç ve diğer katılımcılar katılım gösterdi.

Törende açıklamalar yapan  Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, ilçede 10 gün önce görev başladığını hatırlatarak, böylesine hayırlı bir törende yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Nişantaşlar Ahmeddin Camii inşaatının kısa zamanda tamamlanacağına inandığını dile getiren Koç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de inşaat tamamlandığında ortaya güzel bir mabet çıkacağını dile getirdi. Caminin yapımında belediye olarak hayırsever Ahmet Karakılınç’a her türlü desteği vereceklerini dile getiren Başkan Öztekin, “Nurtepe mahallemiz yeni bir esere kavuşuyor. Açılışı da kısa sürede yapmayı planlıyoruz. Hizmetinden dolayı Ahmet beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Camiinin altında hayata geçirilecek olan otoparkla birlikte mahallenin park sorununa da çözüm oluşacağını dile getiren Başkan Öztekin, inşaatın mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak Camii’nin ibadete açılacağını söyledi.

Nurtepe Nişantaşlar Ahmeddin Camii'nin temeli, Kağıthane Müftüsü Ramazan Tekin’in yaptığı duadan sonra Kaymakam Koç ve Başkan Öztekin ile diğer katılımcıların butona basmasıyla atıldı.


Geri Dön