19 / 04 / 2024

O bakandan düzenli nakdi yardım açıklaması! 28 Mayıs'a kadar...

O bakandan düzenli nakdi yardım açıklaması! 28 Mayıs'a kadar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, düzenli nakdi yardım yaptıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon lira ödeme yapılacağını dile getirdi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardımları ile Çoklu Doğum Yardımı dahilinde bu ayki hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan sosyal yardım ödemeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada şartlı Eğitim Yardımı dahilinde çocukların okullarına devam etmesi kaydıyla, ilk ve orta öğrenim çağında çocuğu olan ve sosyal güvencesi olmayan ailelere destek verdiklerini dile getiren Bakan Derya Yanık, "Buna ek olarak Şartlı Sağlık Yardımı ile de 0-6 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç sahibi ailelere, Sağlık Bakanlığının belirlediği zamanlarda sağlık kontrollerini yaptırmaları kaydıyla düzenli nakdi yardımda bulunuyoruz." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön