24 / 04 / 2024

O bankadan bomba kampanya! Sadece müşterisi olana 1000 TL veriyor! Bu fırsat kaçmaz

O bankadan bomba kampanya! Sadece müşterisi olana 1000 TL veriyor! Bu fırsat kaçmaz

Kampanya kapsamında devir açan Garanti BBVA yeni müşterilerine özel 1.000 TL promosyon hediye edeceğini açıkladı. Garanti BBVA bankasının yapmış olduğu bu kampanyanın detayları haberimizde.



Garanti BBVA yeni müşterilerine yapmış olduğu bu büyük kampanya çok sevildi. Müşterisi olan yeni vatandaşlara 1.000 TL promosyon vereceğini açıkladı. Garanti BBVA’nın gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar gün be gün artmaktadır. Özellikle yeni müşterilerini düşünen Garanti BBVA bankası, yeni banka müşterilerine özel 1.000 TL geri ödemesiz promosyon vereceğini açıkladı. Sadece bu ay için geçerli olan bu kampanyaya katılmak için gereken şartları Garanti BBVA açıkladı. 

O bankadan bomba kampanya! Sadece müşterisi olana 1000 TL veriyor! Bu fırsat kaçmaz

Garanti BBVA yeni müşterilerine özel kampanya

Garanti BBVA her geçen gün yeni bir kampanya yaparak müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Bu defa yeni müşterilerini mutlu etmeye yönelik bir kampanya hazırladı. Garanti BBVA yapmış olduğu bu kampanya kapsamında yazılı açıklama yaparak vatandaşlara duyurdu. 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarında yeni müşteri olan vatandaşların kredi kartı başvurusu yapması ve onay alması durumunda 20 Mart 2023 tarihine kadar yapmış oldukları 1.000 TL alışveriş yaptıkları halinde 1.000 TL değerinde Bonus kazanacakları bilgisi verildi. Bu kampanyayı Garanti BBVA Mobil, Bonus internet sitesi ve Money Bonus internet sitesini de dahil etti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön