26 / 04 / 2024

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tatil tercihlerini de değiştirdi. İzole tatile ilgi artınca tatilcilerin gözdesi Bodrum'da sezonluk lüks villa kirası 2 milyon liraya ulaştı...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tatil tercihlerini de değiştirdi. Herkes tarafından tercih edilen izole tatile ilgi artınca tatilcilerin gözdesi Bodrum'da sezonluk lüks villa kirası 2 milyon liraya ulaştı.

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

HEM YERLI HEM YABANCI

Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre, Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ortadoğulular, Ukraynalılar, Ruslar, İngilizler ve Almanlar'ın ilgisi oldukça yüksek. Dünyaca ünlü Rus ve Ukraynalı milyarderler Bodrum'u zaten hep çok seviyor. Öte yandan Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Katar Kraliyet Ailesi, ve Uzakdoğulu milyarder Victor Hwang'ın tatil için Bodrum'u seçmesi bu ülkelerden gelen talebi büyük ölçüde etkiledi."

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

ÖZEL PLAJ TALEBİ

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum Yalıkavak, Türkbükü gibi lokasyonlarda euro bazında kiralamalar yapıldığını söyleyen bölgede danışmanlık ofisi sahibi Mustafa Köse ise sezonluk olarak gerçekleştirilen kiralamalarda en çok talep gören bölgelerin Yalıkavak, Türkbükü ve Gündoğan bölgeleri olduğunu belirtti. Köse, "Müstakil evlerde özel havuz ve deniz manzarası, tatil sitelerinde ise siteye özel plaj olması en çok talep edilen özellikler oluyor. Müstakil villalarda fiyatlar üç aylık en az 100 bin TL'den başlıyor. Yalıkavak, Türkbükü gibi lokasyonlarda villanın durumu, imkânları, manzarası ve plaj kullanımına göre 3 aylık 350 bin TL'den başlayıp 2 milyon TL'ye kadar uzanabiliyor" diye konuştu.

 

Müstakil konutlarda talep patlaması!


Geri Dön