19 / 04 / 2024

bodrum kiralık villa

bodrum kiralık villa

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

O ilçeye pandemi dopingi! Emlak fiyatları katlandı!

Koronavirüs pandemisiyle beraber Bodrum’da emlak fiyatları 3 katı arttı. Aylık kirası 1 milyon TL’ye ulaşan lüks villalar, ünlüleri de kaçırdı. 

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tatil tercihlerini de değiştirdi. İzole tatile ilgi artınca tatilcilerin gözdesi Bodrum'da sezonluk lüks villa kirası 2 milyon liraya ulaştı...

Fiyatlar katlandı! Milyonluk kiracı aranıyor!

Bodrum'da yaz sezonu yaklaştıkça fiyatlar da hızla yükseliyor. Türkiye'nin en pahalı kiralık mülklerinin bulduğu şehirde, 6 odalı kiralık villa için 1 milyon 200 bin lira isteniyor.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Kiralık villalarda talep patlaması!

Pandemi ve bayram tatili nedeniyle tatilcilerin villa tercihi son bulmuyor. Özellikle Antalya'da kiralık villalarda talep patlaması yaşanıyor. 

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tatil tercihlerini de değiştirdi. İzole tatile ilgi artınca tatilcilerin gözdesi Bodrum'da sezonluk lüks villa kirası 2 milyon liraya ulaştı...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

bodrum kiralık villa Haberi

bodrum kiralık villa

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü köşesinde ''Aylık kirada zirve'' konulu yazısını kaleme aldı...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin ardından herkesten uzak bir tatil geçirmek isteyenler müstakil villalara rağbet gösterdi.

Aylık olarak kiralanan villaların fiyatları ise merak konusu oldu. Ancak vilların kira fiyatları duyanları şoka uğratıyor.

Bodrum-Yalıkavak’taki Tilkicik Koyu’nda bulunan Ritz-Carlton Residences'ta aylık kira bedelleri 1 milyon 250 bin Türk Lirası civarında. 

Satılık dairene fiyatına, sezonluk...