25 / 04 / 2024

O ilde 22 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Peş peşe açıklandı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

O ilde 22 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Peş peşe açıklandı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanları arasında 22 bin 500 Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan konut imarlı bir arsa da yer alıyor. 



Arsa yatırımı yapmak isteyenler tarafından merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine dikkat çeken bir ilan yayımladı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, Milli Emlak şimdi de 22 bin 500 TL'ye konut imarlı bir arsa satacak.

O ilde 22 bin 500 TL ye konut imarlı arsa satılacak! Peş peşe açıklandı! KDV den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen ilana göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Konya ili Beyşehir ilçesinde yer alıyor. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilere göre, söz konusu konut imarlı arsa Konya Yeşildağ Kasabası'nda yer alıyor.

Yine arsa satışı ile ilgili olarak verilen detaylara göre satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.


Geri Dön