27 / 04 / 2024

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını söylemişti. Kirişçi, çiftçilere toplamda 291 milyon 220 bin 778 TL'lik ödeme yapılacağını aktardı.



DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olanlar, e-Devlet kapısı üzerinden Türkiye Cumhuriyet kimlik numaraları ve şifreleriyle Çiftçi Destek Ödemesinin sorgulamasını yapabilir.

Sorgulama yapmak için e-Devlet sayfasından Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak gerekiyor. Ödeme sorgulamalarını yapacakların, e-Devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ NE KADAR YATIRILACAK?

4 milyar 675 milyon 260 bin 816 Türk lirası mazot ve gübre desteği ödeneceğini kaydeden Bakan Kirişçi, baklagiller, hububat ve dane mısır desteği kapsamında 48 milyon 417 bin 432 Türk lirası, yem bitkileri desteği kapsamında 852 milyon 701 bin 630 Türk lirası, sertifikalı fidan üretim desteği kapsamında 4 milyon 451 bin 893 Türk lirası ve sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 5 milyon 567 bin 53 Türk lirası ödeme yapılacağını açıklamıştı.

Artan mazot fiyatları çiftçiyi tarla süremez hale getirdi! Almanya destek kararı aldı

Bakanlıktan üreticinin yüzünü güldürecek destek geldi, 5 katına çıktı!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek model! Yeni destek geliyor: 'Mazot gübrenin yarısı karşılansın' talebi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön