26 / 04 / 2024

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.



AK Parti  İzmir  İl Başkanı Bülent Delican da Fazla için oturuma katıldı. Fazla'nın yerine Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Kadir Tezel göreve geldi. Göksel Dinçer'in de Fazla'nın yerine Plan Bütçe Komisyonu'nda görev almasına oybirliği ile karar verildi.


Bize söz vermiştiniz


Mecliste Ödemiş'teki et entegre tesisi ve hayvan pazarı alanındaki imar değişikliği, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında tartışmalara neden oldu. Başkan Badem, belediye hizmet binası ve park alanı olarak belirlenen söz konusu alanı Başkan Kocaoğlu'nun Ödemiş'e verme sözü bulunduğunu hatırlatarak, "Mutabakata varılması üzerine bu alanla ilgili açılan davayı çektik. O bölgeyi size veriyoruz demiştiniz. Bu maddeyle bu alan Büyükşehir'e geçiyor. Böyle olduğu takdirde Ödemiş'te ciddi bir yer darlığı olacak.

Bu konunun bir kez daha görüşülmesini talep ediyoruz" dedi. Badem'in bu çıkışı üzerine Başkan Kocaoğlu, "O bölge Ödemiş Belediyesi'ne tahsis edilecektir. Bizim hiçbir belediyenin işini aksatma gibi bir lüksümüz yok. Planlama biter bitmez bu bölgeyi Ödemiş Belediyesi'ne tahsis edeceğiz" yanıtı verdi.


Yeni Asır


Geri Dön