25 / 04 / 2024

Azad Fazla

Azad Fazla

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

İzmir'deki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi?

İzmir Karabağlar'daki 42 milyon lira maliyetli Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi'nin belediye harcamalarını inceleyen denetim komisyonu, şerh raporunda kamu zararı oluştuğunu vurguladı.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkıldı!

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü Altındağ Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Bugüne kadar Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımlar esnasında aldığı önlemlerle de halk sağlığına dikkat ediyor...

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Gazze'nin yeniden imarı için 80'den fazla ülke davet edildi!

Filistin Ulusal Uzlaşı Hükümeti Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Muhammed Mustafa, Gazze Şeridi'in yeniden imarına ilişkin düzenlenecek konferansa 80' den fazla ülkenin davet edildiğini açıkladı.

Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Meskenlerde kiracıya yapılacak zamlar, Borçlar Kanunu ile ÜFE oranlarına bağlanmış olup; işyeri kiralamalarında 2020 yılına kadar böyle bir sınırlama bulunmuyor. Peki, Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Avrupa'da 200'den fazla uçuş iptal oldu!

Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi.

Konut kredisi en fazla kaç ay vadeyle alınır?

Ev sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli miktarda nakit parası bulunmayan kimseler, bankaların sunmuş olduğu banka kredilerini kullanabiliyor. Peki, konut kredisi en fazla kaç ay vadeyle alınır?

Kira zammı en fazla ne kadar olmalı?

Taşınmaz sahibi ile kiracısı arasındaki kira ilişkisi, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Kira sözleşmelerinin yenilendiği her dönem kiraya zam yapılabiliyor. Peki kira zammu en fazla ne kadar olmalı?

İstanbul’un en fazla 50 günlük suyu kaldı!

İstanbul’da kuraklık yüzünden her gün azalan baraj doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesi olan 16.31’e indi. Bu tabloya göre İstanbul’un en fazla 50 günlük suyu kaldı.

Bu yıl yabancılara yapılan konut satışında en fazla artış Trabzon'da!

Yabancıya konut satışı 7 ayda 10 bine dayandı. Geçen yılın aynı dönemine göre % 57'lik artış sağlayan yabancılar, rekor kırdı. En fazla sıçrama ise Trabzon'dan geldi...

Mamak'ta 300'den fazla park hizmete sunuluyor!

Mamak Belediyesi yenilediği ve hizmete yeni açtığı parklarla yeşili ve huzuru bir araya getiriyor. Toplamda 300'den fazla parkın bulunduğu Mamak'ta, her yıl yeni yapılan parklar birer birer hizmete sunuluyor.

Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

Tapu Kadastro Müdürlüğü 50 milyondan fazla parseli internete açtı!

Türkiye'nin tüm parselleri artık internette. Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün 'www.tkgm.gov.tr' adresinden Osmanlı'dan günümüze kadar olan 50 milyondan fazla parselin tüm bilgileri ücretsiz sorgulanabilir.

Azad Fazla Haberi

Azad Fazla

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Fazla için oturuma katıldı. Fazla'nın yerine Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Kadir Tezel göreve geldi. Göksel Dinçer'in de Fazla'nın yerine Plan Bütçe Komisyonu'nda görev almasına oybirliği ile karar verildi.


Bize söz vermiştiniz


Mecliste Ödemiş'teki et entegre tesisi ve hayvan pazarı alanındaki imar değişikliği, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında tartışmalara neden oldu. Başkan Badem, belediye hizmet binası ve park alanı olarak belirlenen söz konusu alanı Başkan Kocaoğlu'nun Ödemiş'e verme sözü bulunduğunu hatırlatarak, "Mutabakata varılması üzerine bu alanla ilgili açılan davayı çektik. O bölgeyi size veriyoruz demiştiniz. Bu maddeyle bu alan Büyükşehir'e geçiyor. Böyle olduğu takdirde Ödemiş'te ciddi bir yer darlığı olacak.

Bu konunun bir kez daha görüşülmesini...