16 / 05 / 2024

Öğrencilerin hesabına 1250 TL yatacak! Acilen göz atın! Hesabınızı kontrol edin!

Öğrencilerin hesabına 1250 TL yatacak! Acilen göz atın! Hesabınızı kontrol edin!

KYK, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kapsamında kredi ve burs ödemelerini hesaplara yatırmaya başladı. Lisans ve lisans üstü öğrencilerin uzun bir süredir beklediği kredi ve burs ödemeleri hakkında KYK beklenen açıklamayı yaptı.



2023 yılının gelmesiyle birlikte üniversite öğrencilerinin uzun zamandır beklediği KYK kredi ve burs ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılmaya başlandı. Öğrencilerin gündeminde yer alan kredi ve burs ödemeleri 2023 Ocak ayı itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığı öğrenildi.

Öğrencilerin hesabına 1250 TL yatacak! Acilen göz atın! Hesabınızı kontrol edin!

KYK KREDİ VE BURS ÖDEMELERİ BAŞLADI

Uzun bir süredir öğrencilerin merak ettiği KYK kredi ve burs ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. 2022-2023 eğitim öğretim dönemi KYK kredi ve burs ödemesinin yapılacağı öğrenciler ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. KYK kredi ve burs ödemelerin T.C. kimlik numarasının son rakamına göre hesaplara yatırılmaya başlandığı biliniyor. Bu kapsamda KYK kredi ve burs ödeme tarihleri belli oldu.

Peki, kredi ve burs ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön