25 / 04 / 2024

Okmeydanı'nda ilk kazma vuruluyor!

Okmeydanı'nda ilk kazma vuruluyor!

Okmeydanı Belediye Başkanı Demircan, "Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere." dedi.  



Beyoğlu Okul Buluşmaları projesiyle okulların sorunları yerinde çözüme kavuşuyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor. Okmeydanı’nda bulunan Piripaşa ilk ve Orta Okulu’nu ziyaret eden Demircan, okulun eksiklerinin giderilmesiyle ilgili talep ve önerileri dinledi.

 

Hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere


Veliler, Ahmet Misbah Demircan'a Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili soru sorud. Soruları yantılayan Demircan, "Okmeydanı’nda dönüşüm için bir taraftan tapuları verirken bir taraftan da kat karşılığı anlaşmaları imzalıyoruz. Projenin birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere. İnşallah oradan ilk kazmayı vuracağız. Şuanda hiçbir engelimiz kalmadı. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı çevresiyle, peyzajıyla, binalarıyla herkesin gelip burada yaşamak isteyeceği bir yer haline gelmiş olacak." açıklamasında bulundu.


Geri Dön