25 / 04 / 2024

Oksizen Evleri Sitesi'nde 1 milyon dolara, hemen teslim!

 Oksizen Evleri Sitesi'nde 1 milyon dolara, hemen teslim!

Firma: Eroğlu Yapı

Proje: Oksizen Konakları

Oksizen Konutları projesi kapsamında konutların teslimatları hemen yapılıyor. Proje; Sarıyer'de yükseliyor



Eroğlu Yapı projelerinden  Oksizen Konakları  projesi, Sarıyer'de konumlandırıldı. Yaklaşık 35 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen projede 4+1 teras dubleks ve 5+1 çatı dubleksleri bulunuyor. Projedeki 4+1'lerin fiyatları 1 milyon dolardan başlıyor. Projede banka kredili vadelendirme de yapılıyor. 


Doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konaklarda 287 metrekare (5+1) ve 222 metrekare (4+1) ölçülerinde iki farklı yaşam seçeneği bulunuyor.


 Sarıyer’in tam merkezinde konumlanan yeşil ve maviye komşu Oksizen Konakları gerek merkezi konumu gerekse sunduğu konforlu yaşam alanları ve kaliteli sosyal tesisleri ile dikkat çekiyor. Projenin merkezinde bir Zen Bahçesi bulunuyor. Oksizen sakinleri, muhteşem bir orman manzarasına bakan dairelerinde huzur bulurken, projenin hemen yanı başında yer alması planlanan Yeditepe yedi tünel projesi kapsamındaki Sarıyer-Hacıosman tüneli ile hem Maslak’a hem de Anadolu Yakası’na kolayca ulaşabilecek.


Mimarlık Ofisi Studio Galata (Gürol Sağıroğlu Baroncelli) olan projede 40 konut ve 10 blok bulunuyor. Projede yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. 


444 37 97

 

http://www.oksizen.com/





projeye sor



Geri Dön