27 / 04 / 2024

Okurken ve yazarken kağıt gibi hissettiren Huawei MatePad Paper Türkiye'de satışta! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Okurken ve yazarken kağıt gibi hissettiren Huawei MatePad Paper Türkiye'de satışta! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei, MatePad ailesinin en son üyesi olan yeni E Ink tableti HUAWEI MatePad Paper’ı resmi internet sitesinde satışa sundu. Peki, Huawei MatePad Paper ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Huawei, MatePad ailesinin en son üyesi olan yeni E Ink tableti HUAWEI MatePad Paper’ı resmi internet sitesinde satışa sundu. Karmaşadan uzak bir “kağıttan okuma ve kağıda yazma” deneyimi sağlayan MatePad Paper, uzun soluklu okuma ve not alma işlevlerini en güncel teknolojiyle bir araya getiren, akılcı bir tablet seçeneği oluyor.

Huawei MatePad Paper, “TÜV Rheinland Paper Like Display” sertifikasına sahip. Dünyanın ilk E Ink cihazı olma özelliği sunuyor. Bunun yanı sıra, Huawei ikinci nesil M-Pencil'ın tam desteği ile kağıt üzerine mürekkepli kalemle yazma deneyimi de sunan ürün, gelişmiş teknik özellikleriyle verimli bir çalışma asistanı olarak da ideal.   

Okurken ve yazarken kağıt gibi hissettiren Huawei MatePad Paper Türkiye de satışta! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ELEKTRONİK MÜREKKEP DENEYİMİ!

“Kağıttan okuma ve kağıda yazma” deneyimi ile segmentinde yer alan diğer ürünlerin önüne geçen Huawei MatePad Paper, farklı bir bakıç açısı sunuyor. Tabletten okuma ve yazma işlevlerini son derece konforlu bir hale getiriyor. Yenilikçi tasarımıyla kitap benzeri bir görünüm ve ergonomiye sahip ürün, deri kapaklı tasarımıyla da fark yaratıyor. MatePad serisinin ikonik ve minimalist estetiğini sunan MatePad Paper, yaklaşık 360 gramlık ağırlığıyla, herkes için son derece rahat ve kaliteli bir okuma imkanı sağlıyor.

Huawei MatePad Paper, 10,3 inç büyüklüğündeki FullView ekranı ve manuel olarak da ayarlanabilen  ekran yenileme hızıyla, kişiselleştirilebilir bir kullanım seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Akıllı yenileme desteği ise uygun ışık koşullarına göre, cihazın ekran parklaklığını otomatik olarak optimize ediyor.   

Okurken ve yazarken kağıt gibi hissettiren Huawei MatePad Paper Türkiye de satışta! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

KONFORLU BİR OFİS DENEYİMİ İÇİN YENİLİKÇİ EKRAN!

Huawei MatePad Paper, sorunsuz bir yazma deneyimi için 4096 basınç seviyesine ve 26ms düşük gecikme süresine sunuyor. İkinci nesil HUAWEI M-Pencil ile beraber geliyor. Kalem ve tablet buluştuğunda kağıda yazı yazma hissi yaşatan ses efekti, ürünü benzersiz kılan bir diğer özellik olarak öne çıkıyor. 

Peki, Huawei MatePad Paper ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön