26 / 04 / 2024

Ömer Çelik: Rusya ziyaretleri olacak!

Ömer Çelik: Rusya ziyaretleri olacak!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bu yıl da Türkiye'nin etrafında çeşitli krizler yaşandığı belirterek, "Rusya'ya uygulanan birtakım yaptırımlar var. Bunların sonucunda almamız gereken tedbirler var.'' dedi.



KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bu yıl da Türkiye'nin etrafında çeşitli krizler yaşandığı belirterek, "Rusya'ya uygulanan birtakım yaptırımlar var. Bunlann sonucunda almamız gereken tedbirler var. Hem bakanlığımızdan yüksek bir heyet hem de turizm sektörünün temsilcilerinin yalanda Rusya ziyaretleri olacak" dedi. 


Bakan Çelik, turizm sektörü temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geldi. Turizmin pek çok şeyden olumlu ya da olumsuz etkilendiğini ifade eden Bakan Çelik, şunları söyledi: "Etrafımızda ciddi siyasi krizler var. Geçen yıl da bazı krizler vardı ama buna rağmen turizmi sektörle birlikte el ele gerekli ivmesini koruyacak şekilde ayakta tuttuk. Dünya ortalamasının üstünde daha da büyük bir gelişme sağladık. Bu yıl da etrafımızda çeşitli krizler var. Rusya'ya uygulanan birtakım yaptırımlar var. Bunların sonucunda almamız gereken tedbirler var. Arkadaşlarımız hazırlıklarım yaptı. Hem bakanlığımızdan yüksek bir heyet hem de turizm sektörünün temsilcilerinin yakında Rusya ziyaretleri olacak. Ardından İngiltere ve Almanya ziyaretleri olacak" diye konuştu. 


Star


Geri Dön