19 / 04 / 2024

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.



İnşaat sektöründe İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği Önay Garden Residence, Esenbahçe Konutları ve Önay Palmiye projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, “Daha Fazla Hayat” sloganıyla yola çıkılan Önay Life Residence Projesi’ne başlamaya hazırlanıyor.


İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor. Önay Garden Residence ve Esenbahçe Konutları'yla Önay Grup; Tuna Boyu Evleri, Tuna Demir Sitesi, Bahçelievler Blokları, Tuna Blokları'yla Tuna Ev-Ofis inşaat sektöründeki tecrübelerini Önay Life Residence'ta birleştiriyor.

 

"Daha Fazla Hayat" sloganıyla yola çıkan Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Proje 442 daire, 23 ofis ve dükkan olmak üzere toplam 465 üniteden oluşuyor.

 

ÖNTU Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bulut’un sunumuyla proje detaylarının ve yeni yatırımların konuşulacağı basın toplantısı 05 Mayıs 2016 Perşembe Günü gerçekleşecek. 




Geri Dön