20 / 04 / 2024

One Tower fiyat listesi!

 One Tower fiyat listesi!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

Ankara'da konumlandırılan One Tower Evlerinde 11 farklı tipde konut seçeneği bulunuyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan One Tower fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...



İmaj, Özçelik ve Tan Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen  One Tower  projesi lokasyon olarak Ankara'da konumlandırılıyor. One Tower fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 kule halinde yükselen One Tower  Ankara  projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon penthouse tipinde konut alternatifleri yer alıyor. One Tower ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 Mayıs cevabı veriliyor.


One Tower fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 190 bin 183 metrekare arsa alanına sahip olan Ankara One Tower Evleri toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 


One Tower Ankara Konutlarında yer alan daireler minimum 112,2 metrekare büyüklüğe sahip. One Tower fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 0312 483 03 03 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz. 


Ankara One Tower Evlerinde spor alanları, masaj odaları, fitness center, kapalı otopark, buhar banyosu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcut durumda.  Ankara One Tower ulaşım bilgisi şöyle:


One Tower nerede?

Ankara One Tower adres: Kudüs Cad. No:6 Oran Mah. /ANKARA


 One Tower fiyat listesi!


One Tower iletişim bilgileri:

Telefon : 0312 483 03 03 

Web adresi : www.onetower.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön