25 / 04 / 2024

ONS İncek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

ONS İncek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

ONS Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olan ONS İncek, akıllı ev teknolojisi sayesinde yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor.



Ankara'nın yeni gözdesi İncek'te yükselen ONS İncek, başkente değer katıyor. Akıllı ev teknolojisi ile de fark yaratan proje dünyada da takdir görüyor. 2014-2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property Awards'da yüksek katlı mimarlık ödülünü kazanan ONS İncek Residence, akıllı ev teknolojilerinin ilk defa sesli komut sistemi ile de Dünya Mimarlık Festivali'nde ise ilk 14'e girmeyi başardı. 


YAŞAM ALANI 

İncek'te hayata geçirilen proje, 800 kişiyle yüzyüze yapılan görüşmeler sonucu 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıktı. ONS Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ONS İnşaat Grubu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, "Herkes bina yapıyor ama biz yaşam alanı inşa ediyoruz. Her detayın düşünüldüğü, bambaşka bir hayatı yaşama imkanı sunuyoruz" dedi. Atalay, "ONS İncek 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 41, 43, 45 katlı toplam 3 kuleden oluşuyor. 3 farklı renkteki kulede toplam 992 konut bulunuyor. 15 bin metrekare peyzaj alanına sahip. Sosyal yaşam merkezi, 5 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 558 adet 1+1, 416 adet 2+1, 10 adet 2+1 dubleks, 8 adet 3+1 dubleks konut sunuluyor. 997 kapasiteli kapalı ve 273 kapasiteli açık otopark yer alıyor. Projede 46 bağımsız ticari alan mevcut" diye konuştu. 


KONFOR SUNUYOR 

ONS İncek Residence'ta akıllı ev teknolojisinin getirdiği manuel kontrol kolaylığı ile tüm kontroller anahtar üzerinden yapılabiliyor. Kablosuz sadeliği, kontrol esnekliği ve sınırsız senaryo planlaması seçenekleri ile yüksek standartta kullanılan akıllı ev teknolojisi, büyük bir konfor sunuyor. 


TESLİMAT GELECEK YIL

Haziran 2016'da dairelerin teslim edileceğini belirten Tuna Atalay, "Yapılan satın alımlarla beraber tapu devrini hemen yapıyoruz. Projemiz özellikle elçilerden ve yabancılardan takdir topluyor. Bu da güven açısından büyük önem taşıyor" dedi. 


Sabah Ankara


Geri Dön