19 / 04 / 2024

ONS İnşaat Grubu yönetim kurulu

ONS İnşaat Grubu yönetim kurulu

ONS Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olan ONS İncek, akıllı ev teknolojisi sayesinde yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Vıncent Mıclet tarafından kuruldu.

ONS İnşaat Grubu yönetim kurulu Haberi

ONS İnşaat Grubu yönetim kurulu

Ankara'nın yeni gözdesi İncek'te yükselen ONS İncek, başkente değer katıyor. Akıllı ev teknolojisi ile de fark yaratan proje dünyada da takdir görüyor. 2014-2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property Awards'da yüksek katlı mimarlık ödülünü kazanan ONS İncek Residence, akıllı ev teknolojilerinin ilk defa sesli komut sistemi ile de Dünya Mimarlık Festivali'nde ise ilk 14'e girmeyi başardı. 


YAŞAM ALANI 

İncek'te hayata geçirilen proje, 800 kişiyle yüzyüze yapılan görüşmeler sonucu 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıktı. ONS Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ONS İnşaat Grubu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, "Herkes bina yapıyor ama biz yaşam alanı inşa ediyoruz. Her detayın düşünüldüğü, bambaşka bir hayatı yaşama imkanı sunuyoruz" dedi. Atalay, "ONS İncek 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 41, 43, 45 katlı toplam 3...