20 / 04 / 2024

Opel Mokka'da hem ek indirim hem düşük faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte Mokka fiyat listesi 1 Ağustos 2022!

Opel Mokka'da hem ek indirim hem düşük faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte Mokka fiyat listesi 1 Ağustos 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili olarak şeklinde lanse edilen Mokka'da hem ek indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı. Başlatılan söz konusu kampanyayla avukatlar, öğretmenler, polisler, sağlık çalışanları, askerler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sağlanıyor.



Yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı markalar arasında yer alan otomotiv devi Opel'de hem ek indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı.

Otomotiv devi Opel'in en sevilen ve en çok tercih modelleri arasında bulunan cesur ve kusursuz Mokka'da  askerler, sağlık çalışanları, polisler, avukatlar, öğretmenler ve birinci derece akrabalarına ek indirim imkanı sağlanıyor.

Opel Mokka da hem ek indirim hem düşük faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte Mokka fiyat listesi 1 Ağustos 2022!

"Normal'i unut, artık yeni Mokka var" sloganıyla alıcılarını bekleyen Opel Mokka, Pure Panel sistemiyle de sürücülerin dikkat çekiyor. 

Mokka'da Başlatılan söz konusu kampanyayla avukatlar, öğretmenler, polisler, sağlık çalışanları, askerler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sağlanıyor. İşte Mokka fiyat listesi 1 Ağustos 2022...


Geri Dön