17 / 05 / 2024

OPPO Find X2 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

OPPO Find X2 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Oppo'nun amiral gemisi modelleri arasında yer alan Find X2 özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Oldukça yüksek teknik özelliklere ve şık bir tasarıma sahip olan OPPO Find X2 başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyor.



Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler gelişmiş teknolojili, uygun fiyatlı ve şık tasarımlı telefon modellerini araştırıyorlar. 8 mm kalınlığa ve 209 gramlık bir ağırlığa sahip olan OPPO Find X2, Siyah (Seramik) renk seçeneği ile satışa sunuluyor. OPPO Find X2 modelinin camı Gorilla Glass 6 ile korunurken cihazın arkası ise seramik olarak tasarlandı. 

Ekrana gömülü bir parmak izi sensörüne de sahip olan OPPO Find X2 modeli, sol üst kısmında ise hole-punch tasarımına sahip bir ön kamera kullanıyor. OPPO Find X2 çok yönlü üçkü kamera sistemine de sahip. 

OPPO Find X2 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Find X2, Sony IMX586 48MP ana kamera ile donatılmıştır. Fotoğrafları en karanlık ortamlarda bile canlı ve net çekebilmenize imkan tanır. Ultra Gece Modu algoritmaları her üç merceğe de uygulayabiliyor ve böylelikle her mesafeden şahane gece çekimleri yapabiliyorsunuz. 

Find X2, 3 cm'ye kadar ultra net makro fotoğraflar çekebiliyor ve en küçük ayrıntıları bile mükemmel netlik ve renkle yakalayabiliyor. Ayrıca Porte Modu sayesinde mükemmel portre fotoğraflar çekebilirsiniz. Peki,  OPPO Find X2 özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön