19 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir’den dev spor yatırımları!

Ordu Büyükşehir’den dev spor yatırımları!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis spor dalında önemli bir yol kat eden Ordu’ya yeni kortlar kazandırıyor.



 

Hazırladığı projelerle birçok ilçede spor tesislerini halkın hizmetine sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis spor dalında önemli bir yol kat eden Ordu’ya yeni kortlar kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında başarılı sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayacak 6 yeni tenis kortunun ise inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

 

HER TÜRLÜ SPOR FAALİYETİNE DESTEK VERİLİYOR

 

19 ilçede semt sahalarından fitness aletlerine kadar vatandaşın birçok sportif etkinliği yapabileceği alanlar oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek tenis kortları ve sosyal tesis projesinin çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

 

HEDEF BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

 

Teniste önemli bir gelişme kaydeden ve yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ordu, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımıyla büyük başarılara imza atabilecek sporcuların yetişmesini sağlayacak önemli bir tesise sahip olacak.

 

PROJE TOPLAM 25 BİN M2LİK ALANI KAPSIYOR

 

Toplam 25 bin m2 lik alan üzerinde devam eden projede; 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, restoran-kafe, dinlenme alanları, yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride kalan süre içerisinde projenin peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında önemli bir mesafe alırken, harcanacak tutarın ise toplam 4 milyon 190 bin lira olduğunu açıkladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön