25 / 04 / 2024

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söylediği İkizce İmam Hatip Lisesinde sürdürülen çalışmalar tamamlanıyor.




Ordu ilinin geleceğine yön veren yatırımların öncüsü olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde hayata geçireceği 24 derslikli imam hatip lisesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.


İkizce’deki öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için tüm imkânları seferber ettiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, imam hatip lisesini tamamlamak üzere olduklarını ve lisenin yeni eğitim öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi.

 

Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı.“Binamızın iki cephesindeki dış cephe mantolama ve boyama işi bitti. Derslikler, koridorlar, tuvaletler ve diğer ıslak zeminlerdeki seramik imalatları tamamlandı. Pencerelerin montajı yapıldı, camlar takılıyor. Yangın kapılarının ve diğer kapıların montaj çalışmaları ise devam ediyor. İç mekânlarda merpen mermerleri yapılıyor. Alçı sıva işleri tamamlandı ve boya çalışmaları başladı. Okulun dış kısmına ise çevre duvarı yapıldı. Son olarak okul bahçesine beton zeminin yapılmasının ardından çalışmalar tamamlanacak.”



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön