24 / 04 / 2024

Ordu Korgan'a kültür merkezi geliyor!

Ordu Korgan'a kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapıyı daha ortaya çıkarmaya hazırlanıyor




Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde uygulamaya başladığı “Kültür Merkezleri Projeleri”ne son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Korgan ilçesi için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapıyı daha ortaya çıkarıyor.


FONKSİYONEL BİR YAPI ORTAYA ÇIKACAK

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada ilçelerde hayata geçirdikleri kent meydanları ve sosyal donatı alanlarıyla değişim ve dönüşümün öncüsü olmayı sürdürdüklerini belirtirken, Korgan için de farklı ve fonksiyonel bir kültür merkezi projesi hazırladıklarını söyledi.

 

 

İLÇENİN LOKOMOTİFİ OLACAK

 

Başkan Enver Yılmaz  “Kültür Merkezi Projesi kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, fuaye sergi salonu, konferans salonu, düğün salonu, kafe, hanımlar lokali, zabıta amirliği, giyinme odaları, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, kazan dairesi ve itfaiye hizmet birimi bulunacak. Bu önemli hizmet kompleksimiz, Korganlı hemşehrilerimizin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacak ve ilçemizin lokomotifi olacak” dedi.

 


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön