28 / 03 / 2024

Ordu Turizm Fakültesi inşaatına son sürat devam!

Ordu Turizm Fakültesi inşaatına son sürat devam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Turizm Fakültesinin Ordu'ya ve turizm sektörüne önemli hizmetler sunacağına inanıyorum" dedi.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesinde hayırsever İşadamı Velittin Küçük tarafından yaptırılan Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, "Turizm Fakültesinin Ordu'ya ve turizm sektörüne önemli hizmetler sunacağına inanıyorum" dedi.

 

Turizm potansiyeli yüksek ve her yönüyle gelişmeye açık olan Ordu'da, turizmde ihtiyaç duyulan kalifiye elemanların yetiştirilmesinde ve ildeki turizmin canlanmasında etkili olacak Turizm Fakültesinin inşaatı devam ediyor. İşadamı Velittin Küçük tarafından yaptırılan Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz,  imkânı olan herkesin eğitime destek vermesini istedi.

 

TURİZM FAKÜLTESİ HIZLA YÜKSELİYOR

 

Ordu'da üniversite kurulmasının bir zamanlar hayal dahi edilemediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, artık ilçelerde yüksekokulların ve fakültelerin açıldığını söyledi. Turizm Fakültesinin yapımını üstelenen İşadamı Velittin Küçük'e teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz, "Turizm Fakültesi inşaatının belli bir aşamaya geldiğini gördük. Ordumuzun hayırsever İşadamı Velittin Küçük'e doğup büyüdüğü topraklara yaptığı bu hizmet nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu tür yatırımcıların ve hayırseverlerin artmasını temenni ediyoruz. Burası tamamlandığında ilk olarak 400 öğrenciye hizmet verecek.  Havalimanı, Çikolata Park’ı ve Yüksekokulu ile Gülyalı ilçemiz Karadeniz'in en gözde ilçelerinden birisi olacak" diye konuştu.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a Gülyalı'da yaptığı incelemeler sırasında Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ve AK Parti İlçe Başkanı İlyas Yılmaz da eşlik etti.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön