25 / 04 / 2024

Ordu yeni spor merkezine kavuşuyor!

Ordu yeni spor merkezine kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşaatı süren spor tesisiyle ilgili çalışmaların yüzde 90 seviyesine geldiğini söyledi. Yılmaz, tesisi ay sonunda teslim alacaklarını belirtti.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, tesisi ay sonunda hizmete açılacağını ifade etti.

Başkan Enver Yılmaz, binayla ilgili kaba inşaatın ve dış cephe çalışmalarının tamamlandığını ve yakında çevre düzenlemesine başlayacaklarını söyledi.

Orsu Belediyesi'nde yer alan habere göre Yılmaz, “Turnasuyu Mahallemizde 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası yapımıyla ilgili çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Projesi genel olarak %90 seviyesine gelen binamızın kaba inşaatı ve dış cephe montaj işleri tamamlandı. Elektrik ve mekanik tesisatı ile seramik işleri biten binanın iç kısmındaki boya işi, laminant döşemesi ve kapı imalatı ise devam ediyor. Projenin önümüzdeki günlerde de çevre düzenleme çalışmalarına start verilecek” şeklinde konuştu.

Sahalarla ilgili altyapı çalışmalarının tamamlandığını, bu hafta içerisinde özel olarak getirtilen çimleri sermeye ve aydınlatma işlerine başlayacaklarını açıklayan Yılmaz, “İki adet doğal çim futbol sahalarımızla ilgili de çalışmalarımız büyük oranda bitti. Sulama ve drenaj hattı başta olmak üzere altyapı işi ile tel örgü imalatı tamamlandı. Sahaya serilmek üzere getirilen özel çimlerin bu hafta serimi yapılacak. Sahanın gece kullanımı için de aydınlatma direkleri ve aydınlatma elemanlarının montajına başlanacak” dedi.

Toplam 2 bin 224 metrekare arsa üzerinde inşa edilen tesis 4 kattan meydana geliyor. Tesis binası içerisinde 33 yatak kapasiteli dinlenme odaları kondisyon salonu, yemekhane, sauna, soyunma odaları, ofisler, toplantı odası, başkan odası, mescit, kulüp hoca odaları, yönetim seyir alanı, oyuncu aktivite salonu, yönetim odaları, çok amaçlı oda, buhar odası, tuvalet, duş, masaj odası ve revir bulunuyor.
 


Geri Dön