26 / 04 / 2024

Ordu'nun 2016 yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu'nun 2016 yatırımları masaya yatırıldı!

OSKİ Genel Müdürlüğü İdari ve Ek Hizmet Binaları’nın tadilatı ile çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz restore edilen hizmet binaları ve araç park alanları hakkında bilgi aldı,



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürlüğü İdari Hizmet Binası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

 

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve Arif Gündüz,  OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile Daire Başkanlarının da hazır bulundukları toplantıda Başkan Enver Yılmaz’a 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılında planlanan yatırımlar hakkında brifing verildi.

 
2015 YILI FAALİYETLERİ VE 2016 YILINDA PLANLANAN YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

 

OSKİ Genel Müdürlüğü İdari ve Ek Hizmet Binaları’nın tadilatı ile çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, restore edilen hizmet binaları ve araç park alanları hakkında bilgi aldı, ardından OSKİ Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. OSKİ’de özellikle yatırım, proje ve abone bilgileri ele alınarak daire başkanları tarafından 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılında planlanan yatırımlarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a bilgi verildi.

 

2015 YILINDA ORDU’YA KAZANDIRILAN YATIRIMLARIN BİLGİSİ VERİLDİ

 

Sunum ve raporlar halinde verilen bilgilendirme toplantısında 2015 yılında 7 adet içme suyu arıtma tesisi, 4 adet atık su arıtma tesisi, 617.338 metre içme suyu hattı, 25.000 metre kanalizasyon hattı, 45 adet yeni içme suyu deposu ve 11 adet su alma yapısının Ordu’ya kazandırılacağı belirtildi.

 

2016 YILI YATIRIMLARIYLA ORDU’DA SU SIKINTISI EN AZA İNECEK

 

2016 yılı yatırımları ve projeleri hakkında bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, özellikle içme suyu ihtiyaçlarını giderecek etkili proje ve yatırımlarla Ordu’da su sıkıntısının en aza indirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Yılmaz, içme suyu sıkıntısının özellikle yaz dönemlerinde gurbetçilerin Ordu’ya dönüş yaptığı zamanlarda yaşandığını, bu süreçte etkin ve nokta müdahalelerle sorunların en aza indirileceğini söyledi.

 

2016 YILI YATIRIMLARININ DETAYLARI PAYLAŞILDI

 

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında Ordu’ya 460 kilometre içme suyu hattı, 61 adet içme suyu deposu, 40 adet su alma yapısı, 5 adet atık su arıtma tesisi ve 15 kilometre kanalizasyon hattının yapılacağı açıklanarak projelerle ilgili bilgiler Başkan Yılmaz ile paylaşıldı.

 

BAŞKAN YILMAZ TARAFINDAN ALO 185 İHBAR HATTI CANLI OLARAK DENETLENDİ

 

Bilgilendirme toplantısının son bölümünde ise 7/24 Ordu’da abonelere hizmet veren Alo 185 Arıza Bildirim Hattı’nı denetleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çağrı merkezinde personelin 22. saniyede cevap vermesi sonucunda; “İstek, talep ve sorunlarını bildirmek isteyen vatandaşlarımızın OSKİ’ye kısa bir sürede ulaşabildiğine hep beraber şahit olduk ” dedi.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön