29 / 03 / 2024

Orduda hangi yatırımlar yapılacak

Orduda hangi yatırımlar yapılacak

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dev projeler Ordu'yu uçuracak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2.5 yılda tamamlanan yatırımları, devam eden ve planlanan projeleriyle Ordu'nun çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu'daki Cevat Bey Konağı restore edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen iftar programları Çamaş ilçesinde devam etti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu yatırımlarını anlattı.

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesinde yapımı devam eden çalışmalarını inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; 2016 yılında sadece ulaşım hizmetlerine 200 milyon lira kaynak ayrıldığını söyledi...

Ordu'ya 200 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, basın mensuplarının katılımıyla birlikte Kayabaşı – Gökömer – Gerce grup yolunda inceleme gezisinde bulundu. Güzergâh üzerinde yapılan yol çalışmalarını göstererek, detayları hakkında bilgi verdi.

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Ordu'da hangi yatırımlar yapılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Her gelişimde Ordu’yu daha değişmiş ve gelişmiş buluyorum” dedi.

Ordu Büyükşehir 2016 yatırımlarını masaya yatırdı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yaptığı 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı ile 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

Ordu'nun 2016 yatırımları masaya yatırıldı!

OSKİ Genel Müdürlüğü İdari ve Ek Hizmet Binaları’nın tadilatı ile çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz restore edilen hizmet binaları ve araç park alanları hakkında bilgi aldı,

Ordu projeleri masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi, toplantıda il genelinde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar, imar durumları, altyapı yatırımları gibi konular ele alındı.

Ordu Evkaf'ın altyapısı yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor, yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Orduda hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Orduda hangi yatırımlar yapılacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun Karadeniz kıyısında olmasına rağmen denizden yeterince yararlanamadığını söyleyerek “Denizle barışık olmak zorundayız” dedi.

“KONTEYNIR LİMANI SON DERECE ÖNEMLİ BİR PROJE”

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ordu’nun turizm açısından denizi ve doğası ile müthiş bir potansiyele sahip olan Ordu’nun ekonomi ve ihracat açısından Doğu Karadeniz Bölgesi’nin üçüncü büyük ili olduğunu söyleyen Başkan Güler, ilk etapta liman ve balıkçı barınaklarını geliştireceklerini dile getirdi. Denizin imkânlardan en iyi şekilde yararlanacaklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Doğu Karadeniz Bölgesinin çok farklı turizm çeşitliliğine sahip bir şehiriz. Fakat denizden yeterince yararlanamıyoruz. Tarım, hayvancılık ve ihracat açısından konteynır limanı son derece önemli bir proje. Dolayısıyla ilk etapta konteynır limanını hayata geçirmek istiyoruz. Denizle...