23 / 04 / 2024

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.




Orhangazi  TOKİ  bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı. 

Hastanenin B Blok'unun temel atımının ardından bodrum yapımı çalışmaları hızlandı. Öte yandan yapımına kısa bir süre önce başlanan C Blok'uıı temel çalışmaları da tamamlanmak üzere.Olumsuz hava koşulları çalışmaları sekteye uğratırken yetkililer hedeflerinin hastaneyi 2015 yılı sonunda açmak olduğunu belirtiyorlar. 

TOKI Konutlarının yapıldığı dönemde hastane bölgesinden ayrılıp Fındıklı yolundan 75. Yıl İlköğretim Okulu altına ulaşan ve buradan da TOKİ'ye bağlanan yol, yeni hastane inşaatı arsası içinde kaldığı için kapatılmıştı. 

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında yolun arsadan çıkarılıp yol olarak gösterilmesi için imar plan değişikliği yapıyor. Plan değişikliği onaylandıktan sonra yol arsadan çıkmış olacak ve yapılacak genişleme çalışmasının ardından yol tekrar hizmete açılacak. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön