19 / 04 / 2024

Fikret Orman: Stat için Başbakandan uygun bir tarihin gelmesini bekliyoruz!

Fikret Orman: Stat için Başbakandan uygun bir tarihin gelmesini bekliyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nın temel atma töreni için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ dan uygun bir tarihin gelmesini beklediklerini söyledi....




TRT’de yayınlanan BireBİR programına konuk olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman stat konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Başbakan ve bakanlıklarla aralarında hiçbir sorun ve problemin olmadığını belirterek, "Başbakan’ın yardımları olmasaydı stat için gereken izinleri bir seneden önce alamazdık. Yeni stadımızın temel atma töreni için de Başbakanımızdan uygun bir tarihin gelmesini bekliyoruz. Temel atma işleminin yapılacağı tarihe kadar da çalışmalarımız devam edecek tabi. Başbakanımızda geldiği vakit temel atma işlemini gerçekleştireceğiz. Ve şunu da eklemek istiyorum stat için devletten herhangi bir para talebimiz asla olmadı." dedi.


Ayrıca Fikret Orman, Gezi Parkı olayları içerisinde yer alan Çarşı grubu yüzünden devletten herhangi bir imanın bile kendilerine gelmediğini kaydetti.


Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Beşiktaş – Galatasaray derbi maçı esnasında çıkan olaylar ve sonrasında verilen kararlar için ise Orman, “Galatasaray maçı sonrasında üzerimizden adeta bir silindir geçti.” ifadesini kullandı.


Fenerbahçe ile 3 – 3 berabere kaldıkları maçta çok sinirlendiğini ve kızdığını söyleyen Başkan Fikret Orman, “Maçtaki hakem hatalarına kızdım. Rakip takımın 10 kişi kalması sonrası ve skor olarak da önde iken ve takımın geri çekilmesine kızdım. Ama teknik direktörümüz Slaven Bilic’e kızmadım.” diye konuştu.


Bugün


Geri Dön