29 / 03 / 2024

Ormanada Tenis Turnuvası'nda ilk buluşma 8 Haziran'da gerçekleşti!

Ormanada Tenis Turnuvası'nda ilk buluşma 8 Haziran'da gerçekleşti!

Bu yıl ilk kez düzenlenen “Ormanada Tenis Turnuvası”, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın da katılımıyla Ormanada Zekeriyaköy’de gerçekleştirildi. 8 Haziran Pazar günü düzenlenen turnuva geleneksel olmaya aday nitelikler taşıyordu...




Bu yıl ilk kez düzenlenen   “Ormanada Tenis Turnuvası”, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın da katılımıyla Ormanada Zekeriyaköy’de gerçekleştirildi. 8 Haziran Pazar günü düzenlenen turnuva geleneksel olmaya aday nitelikler taşıyordu. 


 

Birçok keyifli etkinliğe ev sahipliği yapan Ormanada, son olarak kapılarını tenis severlere açtı.  Ormanada Tenis Turnuvası’nda “Sürpriz Çiftler” kategorisinde yarışan 26 tenisçi, Ormanada’nın dünya standartlarındaki kortlarında tüm gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar. Zorlu bir mücadelenin ardından; birinciliği Nurettin Cakcak ve Nurçin Aksoy, ikinciliği ise Özlem Ersalman ve Cenk Alpsoy kazandı. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde kazananlara birincilik ve ikincilik kupaları, tüm turnuva katılımcılarına ise madalyaları takdim edildi. 


Turnuvaya Adabostan ve Adakoru alanında düzenlenen keyifli bir barbekü partisi ve müzik eşlik etti. Ormanada yaşamı zevke dönüştürmeye devam ediyor.


Geri Dön