24 / 04 / 2024

Ormanada Tenis Turnuvası nerede

Ormanada Tenis Turnuvası nerede

Bu yıl ilk kez düzenlenen “Ormanada Tenis Turnuvası”, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın da katılımıyla Ormanada Zekeriyaköy’de gerçekleştirildi. 8 Haziran Pazar günü düzenlenen turnuva geleneksel olmaya aday nitelikler taşıyordu...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tenis kompleksi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tenis kompleksinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Tenis Dünyası bu yıl tamamlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Şanlıurfa Tenis Dünyası’nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gaziantep Tenis Kompleksi Temmuz'da tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım'da inşaatına başlanan Tenis Kompleksi’ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete açacak. 

Ormanada Evleri ödeme seçenekleri!

Yüzde 10 KDV indirimi yapılan Ormanada Zekeriyaköy projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ormanada Evleri ödeme seçenekleri..

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 2017!

İstanbul Zekeriyaköy'de Eczacı başı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede villa ve sıra evlere yer verildi...

Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası!

Ormanada Zekeriyaköy projesinde dolar kuru 3,09'a sabitlendi. Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası kapsamında 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Ordu Tenis Kortu projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Ordu'da tenis kortu yerine nikah salonu yapılıyor!

Altınordu Bahçelievler Mahallesi sakinleri. Tenis Kortunun bulunduğu bölgede Nikah ve Konferans Salonunun yapılmasını doğru bulmuyorlar.

Ormanada Tenis Turnuvası nerede Haberi

Ormanada Tenis Turnuvası nerede


Bu yıl ilk kez düzenlenen   “Ormanada Tenis Turnuvası”, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın da katılımıyla Ormanada Zekeriyaköy’de gerçekleştirildi. 8 Haziran Pazar günü düzenlenen turnuva geleneksel olmaya aday nitelikler taşıyordu. 


Birçok keyifli etkinliğe ev sahipliği yapan Ormanada, son olarak kapılarını tenis severlere açtı.  Ormanada Tenis Turnuvası’nda “Sürpriz Çiftler” kategorisinde yarışan 26 tenisçi, Ormanada’nın dünya standartlarındaki kortlarında tüm gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar. Zorlu bir mücadelenin ardından; birinciliği Nurettin Cakcak ve Nurçin Aksoy, ikinciliği ise Özlem Ersalman ve Cenk Alpsoy kazandı. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde kazananlara birincilik ve ikincilik kupaları, tüm turnuva katılımcılarına ise madalyaları takdim edildi. 


Turnuvaya Adabostan ve Adakoru alanında düzenlenen keyifli bir barbekü partisi ve müzik eşlik etti. Ormanada yaşamı zevke dönüştürmeye devam...